Пошук

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Накращий відпочинок взимку
Всього відповідей: 17

Міні-чат

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДеПо Василь Шкляр журнали Монастирище Інгул літо наплічник концерт весняний галас гайдамаки гуляйгород мотор ролла вечірка домівка нбб. Акція Мазепа НББ капише намет відчинено зачинено Микола Вороний Андрія архів Варіант 14-20 Дискотека вулиці Настя Шкода Вітер століть Кому вниз книга Ірина Фаріон дербі міліція Сестри Тельнюк 1 червня Ігор Індило Андрій Середа Червона рута-2011 Василь Бондар Різдво Новий рік Монотипія духу флешмоб В’ячеслав Шкода Стусове коло мандрівка Гаївки Великдень Гречка прапор Івана Купала поезія Фотовиставка Книжковий форум видавців Львів книжки Відчинено-зачинено Антонич-фест акустична музика Монотипія INTRO Надія є! Злодійська балка Кіно Ку-Раж Холодний Яр національні інтереси голосування закон Єлисаветград Златопіль національний характер парад День пам’яті законопроект музика МІСТО Влада козацтво Ніч музеїв Музей бібліотека Ева Шателей війна звезда вільний бій перейменування вулиця Калініна дисидент Зустріч Квіти на скелях Кіровоград виставка Андрій Ліпатов книжка акція протесту Кіровоград у пелюшках захисники дерев мистецтво
Головна » 2010 » Травень » 29 » Міліція - реанімація - цвинтар


22:25
Міліція - реанімація - цвинтар
Побиття міліціонерами молодих людей стає пошестю, що розповсюджується дуже швидко. У пятницю журналісти ТСН повідомили про вбивство студента у київському відділку міліції, а наступного дня в інтернет-спільноті поширюється інформація про побиття міліціонерами  кіровоградських юнаків. 

У своєму блозі журналіст Олена Білозерська пише:
"В Кіровограді у Ленінському райвідділі міліції дуже сильно побили трьох хлопців, один з яких неповнолітній. Медичну допомогу вже кілька днів не надають.

Імена хлопців:
Маленко Денис В’ячеславович
Іванченко Сергій Сергійович - неповнолітній
Бондар Андрій

Ось що розповіла мені Наталя Маленко, мама Дениса.

23 травня її син з двома друзями був у клубі на дискотеці. Туди прийшли п’яні співробітники УБОП і почали по-хамськи чіплятися до хлопців - мовляв, зараз всіх "построять", обзивати їх і т.п. Зав’язалася суперечка, і один з УБОПівців, Подкладенко, ударив Андрія Бондаря головою об коліно. Почалася бійка.

Дениса Маленка забрали 23 травня практично з дому, зі сходів перед квартирою. За що - батькам не сказали: "Звертайтеся до райвідділу". У райвідділі батьки сиділи до глибокої ночі, але їм знов нічого не сказали.
Згодом почулися крики. Наталя Маленко і Людмила Іванченко, мама неповнолітнього Сергія, по пожежній драбині залізли під вікно другого поверху і побачили, як чотири міліціонери страшно б’ють їхніх дітей, закутих у наручники.

Наталя почала стукати у вікно і кричати: "Припініть їх бити!". Мєнти закрили жалюзі і продовжили.

Зараз хлопці на ІТТ на вул.Жовтневої революції, медичну допомогу їм не надають. Мати знає, що лікар у них був, і що була судмедекспертиза, але результати обстеження невідомі - кажуть, це таємниця слідства.
Скоріше за все, мєнти просто тягнуть час, щоб зійшли побої.

Мати бачила сина, коли його виводили-заводили - каже, побитий до невпізнання, ледве ноги волочить. Вже 6 днів він без медичної допомоги.
Найближчий суд про призначення запобіжного заходу буде лише в середу. Обвинувачення висунуть у понеділок.
А сьогодні субота.

Батьки хочуть, щоб їхніх дітей відправили у лікарню і зробили діагностику внутрішніх органів, рентген тощо, бо підозрюють серйозні внутрішні ушкодження. Вони вже зверталися у прокуратуру області і Ленінського району - все марно.

Хто може - допоможіть! Журналісти - розголосом. Можливо, у Кіровограді є толковий адвокат, якого не зможуть не пустити до хлопців, який не дасть зам’яти це діло і залишити їх без медичної допомоги.
Одного хлопця в міліції вже убили. Давайте для початку витягнемо разом хоча б цих.

Телефони батьків:

Наталя: (095)166-41-38
Людмила: (099)962-10-91"

Не будьте байдужими до долі кіровоградських хлопців! Учора в Києві, сьогодні в Кіровограді, завтра - по всіх містах.

Усіх, хто хоче висловити свій протест проти міліцейського свавілля та висловити підтримку постраждалим юнакам, запрошуємо у вівторок о 10.00 прийти до Управління МВС України в Кіровоградській області за адресою вул.Дзержинського, 41 та взяти участь в акції. Аналогічні акції в той самий час відбудуться в інших містах України.

Переглядів: 1110 | Додав: Ruta631 | Теги: міліція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 482   (30.05.2010 08:31) [Матеріал]
Я прийду!