Пошук

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Накращий відпочинок взимку
Всього відповідей: 17

Міні-чат

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДеПо Василь Шкляр журнали Монастирище Інгул літо наплічник концерт весняний галас гайдамаки гуляйгород мотор ролла вечірка домівка нбб. Акція Мазепа НББ капише намет відчинено зачинено Микола Вороний Андрія архів Варіант 14-20 Дискотека вулиці Настя Шкода Вітер століть Кому вниз книга Ірина Фаріон дербі міліція Сестри Тельнюк 1 червня Ігор Індило Андрій Середа Червона рута-2011 Василь Бондар Різдво Новий рік Монотипія духу флешмоб В’ячеслав Шкода Стусове коло мандрівка Гаївки Великдень Гречка прапор Івана Купала поезія Фотовиставка Книжковий форум видавців Львів книжки Відчинено-зачинено Антонич-фест акустична музика Монотипія INTRO Надія є! Злодійська балка Кіно Ку-Раж Холодний Яр національні інтереси голосування закон Єлисаветград Златопіль національний характер парад День пам’яті законопроект музика МІСТО Влада козацтво Ніч музеїв Музей бібліотека Ева Шателей війна звезда вільний бій перейменування вулиця Калініна дисидент Зустріч Квіти на скелях Кіровоград виставка Андрій Ліпатов книжка акція протесту Кіровоград у пелюшках захисники дерев мистецтво
Головна » 2014 » Грудень » 23 » Профспілковий комітет студентів КНТУ провів благодійну акцію "Святий миколай іде до сиріт"


13:23
Профспілковий комітет студентів КНТУ провів благодійну акцію "Святий миколай іде до сиріт"
Профспілковий комітет студентів КНТУ в ролі « Миколайчика»

Дитинство – це найщасливіший час для багатьох з нас, ми завжди з дуже теплими почуттями згадуємо роки нашого дитинства, однак далеко не всі люди можуть похвалитися такими радісними спогадами.
Нам, цілком благополучним людям, важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовляються батьки або ж якщо їх позбавляють батьківських прав. І майже безпорадна істота залишається наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи та безпеки. Адже все це мала уособлювати родина , якої у крихітки тепер не існує…
У всій країні є діти-сироти, і наше місто , звичайно, не виключення. Профспілковий комітет студентів КНТУ та група МЕ-14 вирішив допомогти дитячому будиноку «Барвінок» - дошкільний навчальний заклад комбінованого типу № 1 Кіровоградської міської ради, що знаходиться на вул. Суворова, 1-к. в якому виховується 18 дітей та Кіровоградський центр соціально - психологіної реабілітації дітей, в якому перебуває 50 дітей від 3 до 18 років. Це діти, які за різних обставин опинилися тут чи залишили свої родини, а також діти, які є схильними до суїциду, або ж зазнали насильства з боку однолітків чи дорослих, перенесли також важкі психологічні травми. Всі ці дітки потребують уваги.
Профспілковий комітет студентів КНТУ разам з студентами групи
МЕ-14 провів благодійну акцію «Святий Миколай іде до сиріт». Метою акції є допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість. Акція «Святий Миколай іде до сиріт»!” покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності. Завданням акції було зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити, іграшки) для тих дітей, які могли б залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу атмосферу свята напередодні та під час Дня Миколая . Бо діти – це майбутнє України і наше майбутнє! Святий обов’язок кожного – допомогти сироті!
З 1 по 17 грудня ми разом з групою МЕ-14 збирали кошти та подарунки в холі Кіровоградського національного технічного університету. Було зібрано 1905,05 коп. за які було придбано фрукти (банани, яблука, мандарини) по 1 ящику, канцтовари: зошити 3 упаковки, клей 8шт., резинки для волосся 30 шт., папір кольоровий по 5 наборів, крупи: гречка 2кг, манка 2кг, макарони 2кг, пшоно 2кг, ячна крупа 2кг, 10 квитків на каток «Слайз», шкарпетки 27 пар, ігрові набори 8штук, цукерки 5кг, печиво 2 ящики, також було зібрано 56 іграшок м’яких, 7 коробок пазлів , ляльки 2шт., розфарбовки 20 шт., книги 45шт,одяг.
19 грудня о 15:00 годині Профспілковий комітет студентів КНТУ та група МЕ-14 відвідали Кіровоградський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та вручив подарунки , 21 грудня о 10 годині разом з дітками дитячого будинку «Барвінок» відвідали каток «Слайз».
«Діти…Які вони різні, унікальні, незбагненні! В цих очах , повних недитячої мудрості, глибокого мислення та мрій, криється величезна любов,якої вистачає на всіх. Ми відчули їхню приязнь на собі,їхня гостинність та прагнення спілкуватися вразили нас. Сироти –це не просто діти ,вони благословенні,вони знають справжній смак життя. А головне,ці дітки вміють дякувати, вміють цінувати найменше, і в цьому щастя. Ми ніколи не забудемо їхні реакції,їхні ангельські усмішки на біленьких обличчях. Як не може зворушити їхня спроба обхопити тебе маленькими ручками,ніжно і міцно-міцно обняти, привернути до себе увагу. Їхня сім’я –це кожен,хто живе в сиротинці, «братики і сестрички». Вони знають , що таке дружба, вірність, допомога: старші дбають про менших, молодші в свою чергу з усіх сил намагаються віддячити. Ось у кого треба нам всім вчитися!
Від імені усіх дітей Профспілковий комітет студентів КНТУ складає щиру подяку усім небайдужим хто долучився до доброї справи, дякуємо усім добродіям, завдяки яким свято Миколая було справжнім для цих дітей. Також ми щиро дякуємо адміністрації вузу, науковому відділу, викладачам та студентам Кіровоградського національного технічного університету, за участь у благодійній акції «Святий Миколай іде до сиріт». Ви, дорогі добродії, своїми добрими вчинками передали теплоту і добро діткам. Щасливі емоції цих дітей – великий подарунок. Нехай це щастя, яке ви подарували їм обернеться до Вас бумерангом доброти і щастя. Нехай Бог благословить Вас. Тут справджуються слова: «Коли спорожнюєш руку – наповнюєш серце». Тож бажаємо, щоб Ваше серце було завжди наповнене радістю, миром, любов’ю і щоб над нашою Україною було мирне небо чого найбільше ми прагнемо.
Бажаємо усім щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят. Хай кожен день у Новому Році буде прожитий в мирі і в любові до Бога і до свого ближнього.
Переглядів: 4963 | Додав: abramova-es | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0