Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Накращий відпочинок взимку
Всього відповідей: 17

Міні-чат

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДеПо Василь Шкляр журнали Монастирище Інгул літо наплічник концерт весняний галас гайдамаки гуляйгород мотор ролла вечірка домівка нбб. Акція Мазепа НББ капише намет відчинено зачинено Микола Вороний Андрія архів Варіант 14-20 Дискотека вулиці Настя Шкода Вітер століть Кому вниз книга Ірина Фаріон дербі міліція Сестри Тельнюк 1 червня Ігор Індило Андрій Середа Червона рута-2011 Василь Бондар Різдво Новий рік Монотипія духу флешмоб В’ячеслав Шкода Стусове коло мандрівка Гаївки Великдень Гречка прапор Івана Купала поезія Фотовиставка Книжковий форум видавців Львів книжки Відчинено-зачинено Антонич-фест акустична музика Монотипія INTRO Надія є! Злодійська балка Кіно Ку-Раж Холодний Яр національні інтереси голосування закон Єлисаветград Златопіль національний характер парад День пам’яті законопроект музика МІСТО Влада козацтво Ніч музеїв Музей бібліотека Ева Шателей війна звезда вільний бій перейменування вулиця Калініна дисидент Зустріч Квіти на скелях Кіровоград виставка Андрій Ліпатов книжка акція протесту Кіровоград у пелюшках захисники дерев мистецтво
Головна » Архів матеріалів


     До Міжнародного дня онкохворої дитини в Кіровограді відбулася акція «Надія є!». Ініціатори заходу мали на меті привернути увагу до проблеми дитячої онкології.

     

      Показати, що в кожної хворої дитини таки є надія на одужання, узялася Українська відкрита асоціація організацій, груп та осіб, які працюють з онкохворим дітьми. У Кіровограді захід координували регіональний волонтер Асоціації Маргарита Перзеке та молодіжний православний клуб «Путь отцов».

          Кіровоградські учасники акції на головній площі міста виклали з двохсот свічок назву й, одночасно, гасло акції «Надія є!», а також поширювали серед перехожих листівки з інформацією про онкозахво ... Читати далі »

Переглядів: 1231 | Додав: 482 | Дата: 19.02.2010 | Коментарі (5)

 

Олег Гула ("Хуч")

  «Монотипія духу-2010» може вважатися офіційно завершеною. Друга частина фестивалю за участю гуртів «Закон Ома», «Компот», «Своєрідне» та «ХУ4» гучно відіграла в актовій залі КДПУ ввечері 12 лютого. 

     Через технічні причини концерт розпочався зі значним запізненням, однак, сподіваємось, що всі, хто мав відповідне бажання, все ж дочекалися і почули те, що сподівались почути. Чи то через академічність актової зали КДПУ, чи то через втому, однак рокові та панкові ритми не змусили більшість глядачів відірватися від крісел і потанцювати. Весь концерт пройшов, так би мовити, у пристойному «сидячому» форматі.

... Читати далі »

Переглядів: 799 | Додав: 482 | Дата: 14.02.2010 | Коментарі (4)

У Кіровограді вже вшосте проходить рок-фестиваль «Монотипія духу». Перша, акустична частина «Монотипія.INTRO», відбулася в середу, 10-го лютого, в будинку вчителя. Друга буде в п’ятницю, 12-го лютого в актовій залі КДПУ ім. Володимира Винниченка.
Багато чого цьогоріч відбулося вперше. Вперше «Монотипію» прийняв Міський будинок вчителя, за що йому окрема подяка. Кажуть, такої кількості народу там не збирав ще жоден захід. Вперше власне фестиваль розділений на дві частини: акустичну та з повним звуком. Нарешті, мабуть, найприємніше: саме на «Монотипії.INTRO» відбувся перший офіційний виступ нового проекту від Валентина Поворозника «Закон Ома». Хлопці заграли всього п’ять пісень, серед них – україн ... Читати далі »

Переглядів: 840 | Додав: Ruta | Дата: 11.02.2010 | Коментарі (0)

Вже шостий рік Кіровоградська організація «Пласту» та громадський рух «Не будь байдужим» проводять традиційний рок-фестиваль «Монотипія духу», присвячений бою під Крутами і всім тим, небайдужий до долі України.
У 2003 році учасники цієї акції вийшли на сцену КДПУ ім. Винниченка вперше. За цей час в "Монотипії духу" взяло участь понад десять гуртів з різних куточків України. Серед них кіровоградський "Весняний галас" і дніпропетровський "САД", полтавська "Дельтора" і хмельницька "Мотор"ролла".
Цього року відбудеться два концерти. Акустичний: «Монотипія – INTRO» 10 лютого в міському Будинку вчителя і рок: «Монотипія духу» 12 лютого в КДПУ імені В. Винниченка.

"Монотипія.INTRO": 10 лютого 18.00; "Компот" (Кіровоград), Партизан ("Архів", Кіровоград), Євген Янкевич ("ДельТора", Полтава), "Закон Ома" (Проект Вал ... Читати далі »

Переглядів: 1048 | Додав: Ruta | Дата: 10.02.2010 | Коментарі (0)

29 жовтня о 17.00 в рамках „Антонич-фесту”  в  Будинку вчителя міста Кіровоград  відбулося експерементальне читання: поєднання поезії, малюнку, музики.
 
Переглядів: 904 | Додав: 482 | Дата: 29.10.2009 | Коментарі (5)

29 жовтня о 17.00 в рамках „Антонич-фесту” міському Будинку вчителя відбудеться експерементальне читання: поєднання поезії, малюнку, музики.


Молоді кіровоградські поети читатимуть вірші Богдана-Ігоря Антонича і власні вірші. Художники покажуть власне, чуттєвоосмислене сприйняття творчості Антонича у вигляді малюнку.

Також долучитись до читання зможе кожен бажаючий.

ВХІД І ВИХІД ВІЛЬНИЙ

Читання проводиться з ініціативи громадського руху „Не будь байдужим!”, Кіровоградської округи Пласту – НСОУ, за підтримки Управління у справах сім’ї та молоді.

Переглядів: 834 | Додав: Настуся | Дата: 26.10.2009 | Коментарі (2)

  

      «Відчиняй! Ти - вдома» - таку назву отримав кіровоградський варіант всеукраїнської акції «Бізнес зустрічає українською». Близько трьох годин волонтерської роботи – і на дверях кількох десятків кіровоградських крамниць засяяли новенькі таблички з написами «Зачинено/Відчинено». Повісити їх на двері продавцям і адміністраторам пропонувалося в обмін на російськомовні аналоги, в чому, власне, і полягала суть акції.

   

         Більшість відвіданих нами закладів відгукнулися на нашу пропозицію обміну без всяких зауважень. Деякі не вірили, що таблички пропонуються абсолютно безкоштовно. В одній крамниці нас зустріли мало не як рятівників: адміністратор ... Читати далі »
Переглядів: 945 | Додав: 482 | Дата: 23.09.2009 | Коментарі (0)

Село Грузьке знаходиться недалеко від Кіровограда. Від старого автовокзалу їхати з півгодини. Привід зазирнути в Грузьке в нас був вагомий – в тамтешній бібліотеці знаходиться комплект книжок з акції «НББ», що відбулася ще пару років тому. Тоді комплекти художньої літератури світових класиків в українському перекладі отримали 36 міських шкіл, а в Грузькому останній ( «зайвий»)комплект  опинився цього літа.
 
Переглядів: 1985 | Додав: 482 | Дата: 22.09.2009 | Коментарі (1)

                                
Форум видавців у Львові – це коли кількість письменників на один квадратний метр перевищює всі можливі норми. Вони ходять вулицями, сидять у кафе, читають свої поезії, роздають автографи, продають книжки, і все це у кіль ... Читати далі »
Переглядів: 802 | Додав: 482 | Дата: 18.09.2009 | Коментарі (1)

      Цьогорічний Форум Видавців розпочався для мене 11 вересня. О 8.20 нас з подругами вже зустрічав Львів. До форуму готувалась заздалегідь, тому ще вдома з 25 сторінок програми заходів вибрала найцікавіші. По сторінці на день. Але проблеми всеодно не позбулась: купа цікавого відбувається одночасно в різних місцях.
        
      І так, перше заплановане:
11.15-12.30 Лекція Почесного гостя Форуму видавців Юстейна Гордера. Актова зала Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Університетська, 1)
       А до цього е треба встигнути закинути речі на рідний Кульпарків ( на щастя, до друзів, а не в психлікарню), адже всі готелі вже давно заброньовані і вщент забиті. На ці дні місто по-праву стає центром культури, літератури, мистецтва і туризму.
 &nb ... Читати далі »
Переглядів: 4154 | Додав: Настуся | Дата: 15.09.2009 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »